Ko je SB Company?

SB Company d.o.o je privredno društvo koje uspešno posluje više od 31. godinu

Image
Image

SB Company d.o.o je privredno društvo osnovano 1991. godine kao rezultat dugogodišnje poslovne misije osnivača, koji su svoje iskustvo i veštine pretočili u razvoj jedne od vodećih kompanija u oblasti investicija, prodaje i zakupa. Sa sedištem u Novom Sadu, na osnovu svog kvalitetnog i prepoznatljivog stila izvršenja poslova,  SB Company je s razlog pouzdan i siguran partner u oblasti svoje delatosti. Sa zadovoljstvom se mogu pohvaliti nizom uspešnih poslovnih projekata, a ono što karakteriše SB Company jeste trend inovacije i budućnosti kojem verno teže.

Osnovne deltnosti SB Company su investicija i izgradnja stambeno-poslovnih objekata, kao i objekata posebne namene i trgovina naftnim derivatima.

Takođe, SB Company je i ovlašćeni zastupnik za prodaju i servis KIA automobila, poseduje nekoliko somouslužnih perionica, a bavi se i prodajom i izdavanjem sopstvenih stambenih i poslovnih jedinica visokog kaliteta.

0
Godine sa vama
0
m² irazgrađeno
0 +
Spratova Izgrađeno
0 +
Zadovoljnih klijenata
ČIME SA MI BAVIMO?

Naše osnovne deltnosti su investicija i izgradnja

U saradnji sa stručnjacima u oblasti izgradnje, dizajniranja i opremanja savremenog životnog i poslovnog prostora, SB Company postaja sinonim za zadovoljenje i onih najzahtevnijih klijenata, pružajući usluge u rangu svetskih i evropskih kompanija.

GRAĐEVINA
01.
GRAĐEVINA
GRAĐEVINA

Naša misija u pogledu građevine utemeljena je na iskustvu i težnji ka inovacijama.

KIA
02.
KIA
KIA

SB Company je zastupnik za prodaju automobila KIA i ovlašćeni servis za KIA vozila.

TRGOVINA DERIVATIMA
03.
TRGOVINA DERIVATIMA
TRGOVINA DERIVATIMA

SB Company je poslovni partner MOL Serbia, sa kojim ima ugovor o dugogodišnjoj saradnji.

Budite i Vi deo na stotinu zadovoljnih klijenata i sa nama zakoračite u novu životnu eru jer mi za Vas gradimo budućnost.

Naša misija u pogledu građevine utemeljena je na višedecenijskom iskustvu i konstatnoj težnji za inovacijama u oblasti kvaliteta i sigurnosti pri čemo posebno vodimo računa o najsavremenijim rešenjima i dizajnu. Viskokokvalifikovani stručnjaci našeg preduzeća, omogućili su da sve naše ideje budu realizovane, te da bude prepoznatljivo u oblasti građevine, trgovine i investicija. Primenjujući najviše standarde naše delatnosti, garantujemo Vam sigurnost, kvalitet i udobnost u vašem životnom i poslovnom okruženju. Posebnu važnost dajemo poštovanju rokova i očekivanja naših klijenata, jer pre svega gradimo dobre poslovne odnose.
SB Company je zastupnik za prodaju automobila KIA i ovlašćeni servis za KIA vozila. Kod nas možete da pronađete široku ponudu najnovijih vozila ove marke, takođe postoji mogućnost kupovine i polovnih automobile. Omogućavamo Vam i prodaju po akcijskim cenama i drugim pogodnostimo pri čemu se vodimo željama i mogućnostima naših klijenata. Takođe, kod nas možete da pre kupovine testirate vozila i sami procenite da li zadvoljavaju vaše kriterijume. Za sva KIA vozila omogućeno Vam je i servisiranje, od dijagnostike pa sve do zamene brisača od strane kvalifikovanih i obučenih stručnjaka u ovoj oblasti, tako da ne morate da brinete o održavanju i sigurnosti Vašeg autombila. Takođe, tu je i savetodavni tim koji će Vam pružiti neophodne i korisne savete pri izboru Vašeg novog autombila.
SB Company je poslovni partner MOL Serbia, sa kojim ima zaključen ugovor o dugogodišnjoj saradnji. Pored prodaje naftnih derivata, takođe na MOL pumpi možete pronaći širok asortiman proizvoda za negu vozila: motorna ulja, tečnost za brisače i antifriz, automobilsku opremu i rešenja za motore. MOL Serbia svojim potrošačima obezbeđuje goriva premijum kvaliteta koja ispunjavaju sve međunarodne standarde. Pored toga, konstantno radimo na usavršavanju ponude, pa je kupcima sada na raspolaganju unapređeno EVO gorivo na svim MOL servisnim stanicama.

U stalnoj smo težnji za najboljim načinom da zadovoljimo i najzahtevnije klijente, posebno vodeći računa o konstantnom unapređenju kvaliteta, kao i usklađivanja sa izazovima u pogledu inovacija u oblasti građevine i investicija. Veoma nam je bitna ekološka osvešćenost i trudimo se da sa posebnom pažnjom obavljamo svoju deltanost u skaldu sa društvenom odgovnošću. Za nas je na prvom mestu zdrava životna sredina, kojoj prilagođavamo i u budućnosti ćemo prilagođavati sve naše projekte. Energično ispunjavamo svoje misije i u stalnoj smo potrazi za novim ciljevima, kako bi održali kvalitet i prepoznatljivost na tržištu, a sve u cilju zadovoljenja zelja naših klijenata.

Image
Image
Image

Izuzetna stručnost i poštovanje svakog ugovorenog dogovora, pružili su mi sigurnost da nastavim poslovnu saradnju sa SB Company i u budućnosti budem deo novih projekata.

Zadovoljni Klijent

Saradnja sa SB Company omogućila mi je novi pogled na poslovnu etiku preduzeća u Srbiji i optimizam u tom pogledu. Sa nestrpljenjem očekujem završetak projekta u Inđiji.

Zadovoljni Klijent

Zakoračite u portal budućnosti sa neograničenim opcijama...

Projekat pod nazivom AVANT GARDEN, osmišljen je tako da se zadovolje najzahtevniji klijenti sa visokim stadardima u oblasti kvaliteta, sigurnosti i funkcionalnosti, a u isto vreme vodilo se računa o postizanju visokog nivoa stilizacije i estetike.

Predstavljamo Vam kompleks za savremen i luksuzan život koji će uvažiti sve vaše želje i očekivanja...

POGLEDAJ PROJEKAT