AVANT GARDEN

Predstavljamo Vam kompleks za savremen i luksuzan život koji će uvažiti sve vaše želje i očekivanja!

AVANT GARDEN, nalaziće se na samom šetalištu u centru Inđije i uključivaće pametnu zgradu i dodatne sadržaje.

Počevši od fasade koja će biti moderno dizajnirana od najkvalitenijih materijala koja su dostupna tržistu i opremljena specijalnim svetlosnim efektima, dolazimo do aluminijumske stolarije u antracit boji koja odgovara dugotrajnosti, sigurnosti i efektivnosti.

Ulaz u zgradu odavaće ekskluzivnost i luksuznost celog prostora, kako ćemo ga opremiti najkvalitetnijim materijalom u elegatnom dizajnu koji će zadiviti sve one koji zakorače u njega.

Ono na šta smo posebno ponosni i šta ovaj kompleks čini izuzetnim jeste funkcionalnost u smislu brojnih pametnih sistema koji će Vam omogućiti lakše i brže zadovoljenje svih potreba. Obezbedićemo Vam automatizovani sistem za klimatizaciju, grejanje i ventilaciju, zatim i automatska vrata i video nadzor kao garanciju sigurnosti i bezbednosti Vašeg stanovanja. Takođe na raspolaganju Vam je i garaža opremljena rampom na daljinsko upravljanje u koju se ulazi direktno sa ulice.

A da smo mislili i na Vaš poseban konfor dokazuje i Spa centar u suterenu zgrade, opremljen saunom, slanom sobom, masažerima i đakuzijem koji će biti dostupan svim stanarima. Takođe od dodatnog sadržaja obezbedićemo Vam i teretanu koja će kao i Spa centar biti povezana liftom sa svim etažama.

IDEJA

Naša evolutivna vizija, temeljena na dosadašnjoj uspešnoj poslovnoj karijeri uz kontinuirani i vredni trud najistaknutijih stručnjaka u oblasti investiranja, planiranja i opremanja poslovno-stambenog prostora dovela nas je do projekta koji će predstavljati ulaz u novu epohu neograničenih mogućnosti prilogođenih Vašim željama i potrebama.

Da li ste ikada razmišlali o stambenom prostoru koji će misliti sa Vama i za Vas?

Da li ste ikada zamisljali da će u blizini Vas svetski trend i kvalitet stanovanja biti dostupan?

Da li bi uopšte mogli da poverujete da je došla nova savremena era u izgradnji životnog i poslovnog prostora koja će obezbediti maksimalnu funkcionalnost, kvalitet i vizualnu efeknost svojim korisnicima u jednom?

Mi jesmo, i zato Vam predstavljamo  AVANT GARDEN

Stambeno-poslovni kompleks u samom srcu Inđije.

Vodeći računa o važnosti ekološke svesti i potrebe za mirom i opuštanjem unutrašnje dvorište kompleksa osmislili smo tako da predstavlja privatnu zelenu oazu u urbanom okruženju. U njemu moći ćete da provodeti vreme uživajući rasterećeni od gradske gužve iako se nalazite u samom centru grada.

Važno je istaći da će dvorište sadržati dečije igralište i teretanu na otvorenom, što pruža posebnu pognosti za naše najmladje korisnike kao i one koji uživaju aktivan životni stil.

Garantujemo Vam i vrhunski kvalitet i dizajn u pogledu opremljenosti kupatila, pri čemu u zavisnosti od Vaših želja i mogućnosti imate izbor ili specijalnih luksuznih kupatila opremljenih keramikom velikih formata, visokim sjajem, zlatnih baterija i posebno dizajniranog osvetljenje ili standardne verzije koje je pažljivo dizajnirana i opremljena, takođe italijanskom keramikom inspirisana estetikom mermera i drveta.

Rezervišite Vaš dom iz snova

Ne propustite priliku, pozovite, i još danas obezbedite sebi dom iz snova koji sete oduvek želeli!


060 6 333 920
063 80 65 238